2013. október 22., kedd

J.A.Redmerski - A soha határa

Hogyan találtam rá: egy barátom adta kölcsön.

Tartalom: Camryn Bennett még csak húszéves, de azt hiszi, pontosan tudja, milyen lesz majd az élete. Ám egy vad éjszaka után az észak-karolinai Raleigh legmenőbb belvárosi klubjában ismerősei és önmaga elképedésére úgy dönt, otthagyja megszokott életét, és elindul a vakvilágba. Egy szál táskával és a mobiltelefonjával felszáll egy távolsági buszra, hogy megtalálja önmagát – és helyette rálel Andrew Parrish-re.
A szexi és izgató Andrew úgy éli az életét, mintha nem lenne holnap. Olyan dolgokra veszi rá Camrynt, amilyenekre a lány sosem hitte magát képesnek, és megmutatja neki, hogyan adja meg magát a legmélyebb, legtiltottabb vágyainak. Hamarosan ő lesz Camryn merész új életének központja – olyan szerelmet, vágyat és érzelmeket kelt, amilyeneket a lány korábban elképzelni sem tudott. De Andrew nem árul el mindent Camrynnak. Ez a titok vajon örökre összehozza őket – vagy mindkettőjüket elpusztítja?

Kritika: Először is: IMÁDOM.Csupa nagybetűvel.Régóta vártam már egy olyan könyvet ami nem a mindennapi bajokról és egy egoista libáról szól,hát végre megkaptam!
Camrynt először nem nagyon tudtam hova tenni.Az elején idegesítő volt a szerénysége és a "semmit nem csinálok csak várok" hozzáállása,a végén már furcsa volt hogy mennyire megváltozott.Miután elmentek a barátnőjével egy buliba és kiderült hogy a barátnője pasija őt akarja,nem mondott rá semmit,csak szimplán ott hagyta!Majd miután ezt elmondta a Natalie-nak és Ő nem hallgatott rá,hagyta hogy csak faképnél hagytam;pedig én biztosan nem hagytam volna annyiban.
Ezek hatására száll fel egy távolsági buszra,ahol megismerkedik Andrew-val,akit az elejétől kezdve imádtam.Szerethető,és piszkálódó - pont amennyire kell;és nagyon aranyos volt ahogy az elejétől kezdve védelmezi a lányt,nem beszélve a perverz gondolatairól.. Talán külsőre nem,de belsőre teljesen élethű volt,nem a többi könyvre jellemző tökéletes fiú.Imádtam hogy Camrynből teljesen előhozta a titkos vágyait,és elérte nála (néha erőszakosan) hogy megtegye amit valójában akar.
Voltak benne durvább szexjelenetek de nem részletezte annyira és tizenéves fejjel sem annyira durva szerintem - érettség kérdése.
Minden esetre vétek kihagyni szerintem. :)
A folyamatos szemszög váltásokkal mindkét fél véleményét és érzelmeit megismerhettük,így nem maradtak megválaszolatlanul a kérdések.Az egész könyvben lehetett érezni hogy valami nincs rendben Andrew-val,végig volt benne valamiféle titokzatosság,és lehetett érezni hogy ha ez a titok kiderül akkor nagyot fog robbanni.Ez legalább megmagyarázta hogy mért nem akart Camryn-hez közeledni az elejétől.
Szerelmeseknek,álmodozóknak - és azoknak is,

akik még nem voltak szerelmesek,

és nem álmodoztak...
Borító: 10/10
Kedvenc karakter(ek): Andrew.
Ami tetszett: a váltott szemszög.
Ami nem tetszett: kettőjük bizonytalansága.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése