2013. december 16., hétfő

Katie McGarry - Pushing the Limits

Hogyan találtam rá: egy könyves blogon olvastam róla.

Tartalom:  Senki sem tudja,mi történt azon az éjszakán a népszerű Echo Emersonnal,amikor minden megváltozott.A barátai és a kívülállók csak a furcsa sebeket látják a karján,és még Ő maga sem emlékszik arra,mi történt azon a napon.Csak azt tudja,hogy szeretné ha újra minden a régi lenne.
De mikor Noah Hutchins  berobban az életébe a kemény hozzáállásával és meglepő megértésével,Echo világa elmozdul olyan irányokban,amiket soha nem képzelhetett volna el.Nincs bennük semmi közös,de a titkok amiket mindketten hordoznak,és az őrült vonzalom kettőjük között nem engedi,hogy elváljanak egymástól.
Echónak meg kell kérdeznie magától: milyen messze tud elmenni,és mit tud kockáztatni azért,hogy újra megtanuljon szeretni?

Kritika: mikor az első tíz oldalon átfutottam,már akkor tudtam hogy imádni fogom!Az egyik legjobb realista történet amit eddig olvastam.Az elején kicsit Tökéletes kémia gyanús volt,de a közepénél már rájöttem hogy teljesen más a két történet.
A karakterek csodálatosak voltak,mindegyikük,még a mellékszereplők is kaptak egyedi külsőt és tulajdonságokat,amik miatt elhihetnénk hogy tényleg szembejöhetnek velünk. Echo az egyszerű jó lánynak tűnik,amíg meg nem ismerjük igazán,és ki nem derül hogy mik történtek a múltjában.A könyv végére ő is érett és komoly lesz,az oldalán természetesen a 'lányok álma' Noahval. Noah a nem annyira tipikus rossz srác,füvet szív,tesz a szabályokra,és akivel a lányok nem mernek kapcsolatot kezdeni mert félnek hogy csalódni fognak.
Eleinte nem bírják egymást,felszínes véleményük van a másikról; amíg a közös terapeutájuk nem tesz róla hogy ez a két lelkileg sérült fiatal megtalálja egymást.A kettőjük kapcsolata gyönyörű, ahogy a lány lassan megtanul bízni a fiúban és megnyílik előtte, és ahogy Noah leveti az álcáját, megmutatja, ki is ő valójában és Echo tökéletes támasza és társa lesz.Innentől beindulnak a dolgok,a kémia tökéletesen működik közöttük.A párbeszédeket és a forró jeleneteket imádtam,annyira jól volt megírva hogy alig bírtam pörgetni az oldalakat.Váltott szemszögben volt megírva,ezek jól váltották egymást,nem volt időeltolódás,vagy bármilyen zavaró tényező.
Először szerelem,majd minél jobban megismerik egymást,valami mélyebb kezd kialakulni közöttük.Felfedik egymásnak belső titkaikat és félelmeiket,miközben mindketten a démonaikkal küzdenek.Amit szerettem még,hogy itt nem csak a köztük lévő szerelem és annak vívódásai volt fontos,hanem mindkettejük érzéseik,hogyan lépnek túl a múltjukon és néznek elébe a jövőnek.
Noah folyamatosan a testvérei megmentéséért küzd,míg Echo próbálja visszanyerni az emlékeit egy olyan estével kapcsolatban,ami megváltoztatta az életét.
A végén mindketten a másik segítségével túllépnek a problémákon,és boldogan élnek míg meg nem halnak. :)

" Nem fogom elmondani senkinek.Ígérem.
  Noah a vállam mögé seperte a hajamat,és egy elkószált göndör tincset a fülem mögé simított.Olyan régen volt,amikor valaki utoljára úgy érintett meg,mint ő.Miért kellett ennek pont Noah Hutchinsszal megtörténnie?
- Nem te csináltad,ugye?Valaki más tette,igaz?
Soha senki nem kérdezte meg,mi történt.Csak bámultak.Suttogtak.Kinevettek.De soha nem kérdeztek. "

Borító: 8/10
Kedvenc szereplő(k):  Noah,Echo
Ami tetszett: a mélyebb téma
Ami nem tetszett: a végére vártam volna valami perverzebb jelenetet,de semmi.. :|

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése